Spolutrustning för rena avlopp

Spolutrustning avlopp Göteborg

Pump 1 som ger 0-450 bar 30 l/min kopplad till 3/8" slang för renspolning av fastighetsledningar, används även till tvättlans vid renspolning av ytor. Kombineras med varmvatten från en hetvattenpanna för att öka rengöringseffekten. Till exempel när man spolar ledningar där svårlösta fettavlagringar och beläggningar har ansamlats.

 

Pump 2 som ger 0-180bar sant 90 l/min kopplad till en 5/8" slang detta ger ett högre flöde i som används för att spola ur ledningar samt att driva olika dysor. En fast vattentank på ca 1400 liter.

 

Vatten kan tagas på plats från kund samt att varmvatten tillverkas när det behövs i en fastmonterad hetvattenpanna, detta minimerar onödiga körningar och ger ett snabbare avslut på uppdragen.

 

Övrig utrustning vid lokalisering av stopp i avlopp

  • Vi har rotordysor till samtliga slangar. 
  • TV-tittkamera för lättare inspektioner av avlopp.
  • Utrustning för lokalisering/sondning av ledningar (radiosändare även för gjutjärnsledningar).
  • Ferromagnetisk sökare för magnetiska föremål såsom brunnar och ventiler.

Allt kan styras med fjärrkontroll.

 

Råttstopp & Råttfritt Göteborg

När råttor dyker upp i samband med rörrensning eller avloppsstopp, tar vi omedelbart itu med situationen genom vårt effektiva samarbete med pålitliga partners. Vårt skickliga team agerar snabbt med att spola avlopp för att inte bara eliminera det aktuella problemet utan också implementera långsiktiga lösningar för att säkerställa att liknande problem inte uppstår igen. Vår dedikation till att hantera och förhindra dessa utmaningar visar på vår professionella kompetens och förmåga att leverera på högsta nivå.

Läs mer om vår spolbilar samt hur vi kan hjälpa dig som behöver filma avloppet

Blå upprullad slang

Slangvinda 90m 3/8"

Svart upprullad slang

Slangvinda 90m 5/8 slang

Gul slang

Påfyllnadsslang ca 30m

Kontakta oss

Såhär gör du för att beställa en spolbil!

Ring 031 - 56 50 05 för att beställa akut spolning eller underhållspolning, uppge mobilnr, adress med problem och en kort beskrivning kring uppdrag. Hjälp strax påväg!