Spolbil för avloppsrensning i Storgöteborg.

Boka ett pålitligt spolföretag i Göteborg till fast pris för professionell högtrycksspolning av era avloppsproblem!

Kontakta Rj Spolservice vid stopp i avloppet eller för underhållsspolning avlopp.

 

Beställ en spolbil i Göteborg i förebyggande syfte eller när avloppet svämmar över och det är bråttom att rädda fastigheten från dyra vattenskador. Vi är bemannade dygnet runt med spolbil för akuta stoppspolningar eller översvämningar i avloppssystem i villor och fastigheter i Storgöteborg.
Våra spolbilar kan snabbt vara på plats och till ett fast pris.

  • Alltid fast pris

  • Lång erfarenhet

  • Snabbt på plats

Högtrycksspolning

Vi använder oss av skonsamma metoder för att lösa stopp i avloppet. Högtrycksspolning med roterande munstycken samt hetvatten ser till att rören blir rena och håller långsiktigt. En kraftig vattenstråle som under högt tryck spolar rent avloppsrör eller en brunn.

Högtrycksspolning

Rörinspektion

RJ Spolservice är ett företag i stor Göteborg som erbjuder rörinspektion. Vi har många års erfarenhet i branschen och har tillgång till modern utrustning för att på bästa och mest effektiva sätt kunna filma det krånglande avloppet i fråga.

Rörinspektion

Rörlokalisering

Vid misstänkta fel i rören. Det kan t.ex ha uppstått hål eller sprickor i dem som orsakar läckage. I vissa fall kan det uppstå läckage som man inte direkt märker av men som ändå skapar problem. Då är det bra att utföra en rörinspektion så att hela röret kartläggs inifrån. Ibland stöter vi på råttproblem.

Rörlokalisering

TV-inspektion

Vid avloppsproblem. Det är, som redan konstaterats, en god idé att filma avloppet ifall det är drabbat av återkommande problem. En redig tv-titt gör så att man verkligen kan ta reda på var problemet sitter och förhoppningsvis åtgärda det en gång för alla. Finns råttor? Vi hjälper er!

TV-inspektion

Såhär gör du för att beställa en spolbil!

Ring 031 - 56 50 05 för att beställa akut spolning eller underhållspolning, uppge mobilnr, adress med problem och en kort beskrivning kring uppdrag. Hjälp strax påväg!