Rörinspektion Göteborg

Behov av rörinspektion i Göteborg?

Det är tyvärr inte ovanligt att drabbas av återkommande VVS-problem i Göteborg. I vissa fall kan problemet snabbt uppstå igen trots att man tidigare löst det. Ifall du upplever återkommande problem med ditt avlopp i Göteborg så kan det vara bra att utföra en rörinspektion. En rörinspektion innebär att man filmar rören inifrån, i detta fall avloppet, med en speciell kamera för att verkligen kunna utröna var problemet sitter. 

 

Vilka är vi som utför din rörinspektion?

RJ Spolservice är ett företag baserat i Mölnlycke som erbjuder rörinspektion i Storgöteborg. Vi har många års erfarenhet i branschen och har tillgång till modern utrustning för att på bästa och mest effektiva sätt kunna filma det krånglande avloppet i fråga.

 

När behövs en rörinspektion?

Det finns en del olika situationer då det är bra att i Göteborg göra en tv-titt. Några följer nedan: 

Återkommande avloppsproblem. Det är, som redan konstaterats, en god idé att filma avloppet ifall det är drabbat av återkommande problem. En redig tv-titt gör så att man verkligen kan ta reda på var problemet sitter och förhoppningsvis åtgärda det en gång för alla.

Vid misstänkta fel i rören. Olika fel kan uppstå i rören. Det kan t.ex ha uppstått hål eller sprickor i dem som orsakar läckage. I vissa fall kan det uppstå läckage som man inte direkt märker av men som ändå skapar problem. Då är det bra att utföra en rörinspektion så att hela röret kartläggs inifrån.Inför ombyggnader och reparationer. Ifall en fastighet ska byggas om, repareras eller renoveras så är det bra, och oftast nödvändigt, att göra en rörinspektion för att bedöma rörens status.Besiktning vid nybygge. Det är en mycket bra idé att göra en rörinspektion i Göteborg även fast ledningarna är nya. Detta för att försäkra sig om att de är rätt dragna och inte kommer börja krångla.

 

 

Vad bör man tänka på inför en rörinspektion?

Det krävs mycket kunskap och rätt utrustning för att kunna utföra en rörinspektion på bästa sätt. Som alltid när man behöver anlita en professionell firma så är det bra att göra lite efterforskningar. Det finns många firmor som erbjuder rörinspektion i Göteborg, och det är inte alltid lätt att välja rätt. Ett bra tips är att ta reda på vad en firmas tidigare kunder har att säga om det utförda arbetet. På så vis får man tillgång till matnyttig förstahandsinformation som gör det betydligt lättare att välja rätt. Att vi som firma har många år i branschen samt många nöjda kunder bakom oss är ett tecken på vår kompetens inom rörinspektion, och vi kan garantera er om att era rör är i trygga händer hos oss. Så tveka inte att höra av dig när du behöver en rörinspektion i Göteborg. Vi löser det!

 

Vanliga fel på ledningar är skarvförskjutningar, utläckage, synliga gummiringar, avlagringar, hål, sprickor, rötter, sättningar och föremål i ledning mm.

 

Rörinspektion utförs även för att bestämma ledningarnas status inför reparation, om- eller tillbyggnad av gamla avloppsledningar i fastigheter samt nyinstallerade avloppsledningar i samband med slutbesiktning.

 

Vi har en komplett filmbuss med utrustning för filmning av ledningar mellan 10mm-1000mm. Filmning används i dag- och spillvattenledningar för att lokalisera orsak till stopp, kolla ledningens status, besiktning vid nybygge samt ledningslokalisering.

 

Det har även hänt att vi har filmat vattenledningar vid läckage. Efter utförd rörinspektion bifogas USB och förslag till åtgärd.

 

Vi erbjuder möjlighet att lägesbestämma felet vid tv-titt med hjälp av sondning, för att underlätta åtgärd. Detta är en tilläggstjänst vid tv-titt av avloppet.

 

 

 

Tips vid vanliga avloppsproblem!

Köksavloppet Golvbrunnen wc Lukt Fukt

Ring alltid vid akuta problem

Kontakta oss på RJ Spolservice, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. 

Tel: 031-56 50 05

MOB: 0703-576 300

Kontakta oss, svar inom 36 H

Kontakta oss idag!

Kundtjänst: 031- 56 50 05

Spolbil R-100: 0703 - 576 300

Spolbil K-100: 0703 - 576 397

Prisförfrågan: Länk

Adress

Besöksadress

Växthusvägen 5

435 33 Mölnlycke 

Vägbeskrivning till kontor

Org.nr. 5566226956

 

Postadress

Sandlidås 3

438 91 Landvetter

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Rj-spolservice AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Rj-spolservice.