Stopp i avloppet Göteborg 

Stopp i avloppet | Akut ? - professionell högtrycksspolning av era avloppsproblem!

Fast pris, inga överraskningar. Har du ett akut stopp i avloppet?


Utan ROT 2520:-
Med ROT 2100:-

Gäller dagtid och 1 stopp.


Vid problem med avlopp är det viktigt att du kontaktar en behörig firma så fort som möjligt. Är läget inte så allvarligt kan du försöka avhjälpa problemet själv, se vår guide för mer information om vad du själv kan göra. Rj spolservice utför avloppsspolning av rörsystem använder vi enbart hetvatten och inga kemikalier som skadar vår miljö.

 

Är läget akut och du befinner dig i Göteborgstrakten, kontakta RJ Spolservice AB samt din fastighetsskötare/fastighetsägare. Vi hjälper dig med ditt problem och ser till att du får ett fungerande avlopp. Med vår metod avlägsnas fekalier, slam och fettavlagringar från rörväggar på ett skonsamt sätt.

 

Vår spolbil med spolaggregat på 450 bar har vi byggt specialbeställt och klarar rör upp till 450 mm. Med fördel kan vi högtrycksspola ert avlopp så att stoppet enkelt släpper. Vi har även specialmunstycke för att fräsa bort rötter som kan växa in i rör. Man kan även många gånger underhållsspola avloppet för att få bort igengrott fett och dylikt i ledningarna.

 

Vanliga avloppsproblem och hur du blir av med dem

Köksavloppet Golvbrunnen wc Lukt Fukt

Ring alltid vid akuta problem

Kontakta oss på RJ Spolservice, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. 

Tel: 031-56 50 05

MOB: 0703-576 300

Boka avloppshjälp via vårt formulär

Kontakta oss, svar inom 36 timmar

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Rj-spolservice AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Rj-spolservice.