Stopp i avloppet Göteborg 

Behöver du AKUT hjälp med ditt avlopp

Akut Spolning: Ring alltid på 031-56 50 05

Oftast på plats samma dag, ibland blir dagen efter.

Använd rotavdrag

Stopp i avloppet | Akut ? - professionell högtrycksspolning av era avloppsproblem!

Fast pris, inga överraskningar. Har du ett akut stopp i avloppet? Boka spolbil!

Utan ROT 3100:-
Med ROT 2500:-

Gäller dagtid och 1 stopp.

 

Spolbil helg/kväll 5600 kr utan rot och 4201 kr med rot. Dagtid = 07.00-16.00. Välkomna.

 

 

50% OFF

Ring 031-565005

Stopp i avloppet i stor Göteborg

Vid problem med avlopp är det viktigt att du kontaktar en behörig firma så fort som möjligt. Är läget inte så allvarligt kan du försöka avhjälpa problemet själv, se vår guide för mer information om vad du själv kan göra. Rj spolservice utför avloppsspolning av rörsystem, och då använder vi enbart hetvatten och inga kemikalier som skadar vår miljö.

 

Är läget akut och du befinner dig i Göteborgstrakten, kontakta RJ Spolservice AB samt din fastighetsskötare/fastighetsägare. Vi hjälper dig med ditt problem och ser till att du får ett fungerande avlopp. Med vår metod avlägsnas fekalier, slam och fettavlagringar från rörväggar på ett skonsamt sätt.

 

 

Ring 031-565005

Spolbil lokalt nära dig - ring så kommmer vi!

Vår spolbil med spolaggregat på 450 bar har vi byggt specialbeställt och klarar rör upp till 450 mm. Med fördel kan vi högtrycksspola ert avlopp så att stoppet enkelt släpper. Vi har även specialmunstycke för att fräsa bort rötter som kan växa in i rör. Man kan även många gånger underhållsspola avloppet för att få bort igengrott fett och dylikt i ledningarna.

 

Beställ en spolbil i förebyggande syfte eller när avloppet svämmar över och det är bråttom att rädda fastigheten från dyra vattenskador. Vi är bemannade dygnet runt med spolbil för akuta stoppspolningar eller översvämningar i avloppssystem i villor och fastigheter i Stor Göteborg. Snabbt på plats till ett fast pris.

Såhär gör du för att få hjälp vid stopp i avlopp!

Ring 031 - 56 50 05 för att beställa akut spolning eller underhållspolning, uppge mobilnr, adress med problem och en kort beskrivning kring uppdrag. Hjälp strax påväg!