Avloppsspolning Göteborg - Spola avlopp med RJ Spolservice

Hur mår dina avloppsrör? Söker du svar från tv-inspektion av rör eller avlopp? Behöver du hjälp akut eller utföra ett planerat underhåll? Regelbunden avloppsspolning en lönsam investering för fastighetsägare. Vi utför rörinspektion, stamspolning & högtryckspolning för fastighetsägare, företag och privata hushåll med rot-avdrag. 

031 - 56 50 05

Avloppsspolning Göteborg

Regelbunden avloppsspolning är inte bara ett förebyggande åtgärd; det är även en lönsam investering för fastighetsägare. Genom att undvika potentiella stopp och problem minimerar du risken för kostsamma reparationer och skador. Våra erfarna tekniker använder avancerad teknologi för att identifiera eventuella avloppsproblem och utför effektiva spolningsmetoder för att återställa optimal funktion.

Avloppsrensning

Avloppsrensning är en oumbärlig service för att eliminera blockeringar och förbättra flödet i avloppsrör. Oavsett om det handlar om stopp i köket, badrummet eller i fastighetens huvudledningar, så har vi de avancerade verktygen och kompetensen för att lösa problemet snabbt och effektivt.

Högtrycksspolning avlopp

Högtrycksspolning är den avancerade tekniken som används för att effektivt rensa avloppsrör från blockeringar, beläggningar och avlagringar. Genom att använda högt tryck av vattenstrålar kan vi inte bara avlägsna omedelbara stopp utan också rengöra rören på djupet, vilket förebygger framtida avloppsproblem.

Varför du behöver en rörinspektion

Rörinspektion och TV-inspektion är avgörande för att identifiera och åtgärda potentiella avloppsproblem i tid. Med avancerad teknik och kamerateknologi utför vi noggranna inspektioner för att lokalisera blockeringar, skador eller andra avvikande förhållanden. Genom att få en detaljerad bild av rörens skick kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar för att åtgärda problem och förebygga framtida komplikationer

Kontakta oss

Beställa Högtrycksspolning i Göteborg med omnejd?

Högtrycksspolning av avlopp ger mycket bra resultat. RJ spolservice rengör avloppsrören från sediment, skräp och annat som kan täppa till röret för att minska risken för framtida avsloppsstopp.
Vi spolar både små och stora rör, vi har bra urval av munstycken och annan utrustning för att för att rengöra och öppna stopp i rör och ledningar. Det är inte ovanligt att vi går via golvbrunnen för att komma åt ordentligt. Det viktigaste är att du får en rejäl utförd avloppsspolning.

 

Hetvattenspolning

Alla fastigheter drabbas av avloppsstopp för eller senare igen. Vi rengör avlopp genom högtrycksspolning med vanligt (het)vatten som håller en temperatur på 80 grader celcius. En slang med ett spolmunstycke förs ner i röret och spolar bort avlagringar och föremål i ledningen med hjälp högtrycksatt vatten. Vi rekommenderar att man spolar avloppet med högtryck var femte år i underhållssyfte för att minimera skador och onödiga kostnader.

 

Vända sig till en spolbil akut eller vid underhållsspolning

Det är billigare att välja underhållspolning, men en tråkig utgift kanske. Förr eller senare blir det stopp i avloppet, som vanligtvis uppstår när smuts och fett börjar sätta sig i rören som ständigt växer tills det blir problem som kan leda till översvämning med stora kostnader för dig. Att rensa avloppet med hjälp av högtryckstvätt är både miljövänligt, vänligt mot rören och vänligt för plånboken över tid.

 

Högtrycksspolning till fast pris

Många kunder är mycket pris- och kvalitetsmedvetna och vi måste vi alltid leverera rätt produkt/tjänst till rätt pris vilket naturligt medför mycket nöjda kunder. Sammantaget har vårt engagemang, kvalitetstänk och investeringar medfört fördelar för våra kunder både villaägare och ram-avtalskunder, så som bostadsrättsföreningar kan intyga detta. Fast pris vid stopp eller fast pris vid underhållsspolning med eller utan rot. 

 

Vi erbjuder möjlighet att lägesbestämma felet vid tv-titt med hjälp av sondning, för att underlätta åtgärd. Detta är en tilläggstjänst vid tv-titt av avloppet.

 

 

 

Tips vid vanliga avloppsproblem!

Läs mer om problem med köksavloppet Läs mer om problem med golvbrunn Läs mer om problem med wc Läs mer om problem med lukt Läs mer om problem med fukt

Spola Avlopp med högtryckspolnung

Har du problem med ditt avlopp? Oroa dig inte, RJ Spolservice är här för att hjälpa dig! Vi är experter på att spola avlopp och har hjälpt hundratals nöjda kunder i Göteborg och omnejd.

Spolning Avlopp

Först och främst, låt oss prata om vikten av att spola ditt avlopp regelbundet. Det är inte bara en fråga om hygien, utan också om att förebygga framtida problem. Med vår avancerade utrustning kan vi spola ditt avlopp med högtryck, vilket garanterar en djupgående rengöring.

Spola Avlopp Göteborg

Bor du i Göteborg eller närliggande områden? Perfekt! Vi erbjuder snabb och effektiv service för att spola avlopp i Göteborg. Våra kunder älskar oss för vår punktlighet och högkvalitativa service.

Spola Avlopp Pris

Vi förstår att pris är en viktig faktor. Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten. Om du äger en villa, har vi särskilda paket för att spola avlopp i villa till ett förmånligt pris.

Spola Avlopp med högtryck och högtryckstvätt

Vår metod att spola avlopp med högtryck är både effektiv och miljövänlig. Detta är särskilt viktigt om du bor i en villa och vill ha en hållbar lösning. Vi använder högtryckstvätt för att spola ditt avlopp, vilket säkerställer att alla orenheter och blockeringar tas bort effektivt.

Spola Avlopp Villa Pris

För villaägare erbjuder vi paketlösningar som är både prisvärda och effektiva. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

 

Prisvärd service

Snabb och prisvärd service! Trevliga.

Christer - 22/01/2024

Proffsigt utfört arbete

Mycket proffsigt utfört arbete, trevlig och kunnig personal.

Patrick - 22/01/2024

Såhär gör du för att beställa en spolbil!

Ring 031 - 56 50 05 för att beställa akut spolning eller underhållspolning, uppge mobilnr, adress med problem och en kort beskrivning kring uppdrag. Hjälp strax påväg!

Ring oss idag:  031-56 50 05

Regelbunden avloppsspolning en lönsam investering för fastighetsägare