Såhär gör du för att beställa en spolbil!

Ring 031 - 56 50 05 för att beställa akut spolning eller underhållspolning, uppge mobilnr, adress med problem och en kort beskrivning kring uppdrag. Hjälp strax påväg!

Akuta stopp i avloppet Göteborg 

Vid problem med avlopp är det viktigt att du kontaktar en behörig firma så fort som möjligt. Är läget inte så allvarligt kan du försöka avhjälpa problemet själv, se vår guide för mer information om vad du själv kan göra. Rj spolservice utför avloppsspolning av rörsystem använder vi enbart hetvatten och inga kemikalier som skadar vår miljö.

Läs mer

Spolbil Göteborg med omnejd

Spolbil för avloppsrensning i stor Göteborg.
Boka ett pålitligt Spolföretag | FAST PRIS | Professionell högtrycksspolning av era avloppsproblem! Kontakta Rj Spolservice vid stopp i avloppet eller för underhållsspolning avlopp.

Underhållsspolning i Göteborg

RJ Spolservice hjälper företag och privatpersoner med avloppsspolning, se våra erbjudanden. Vi löser dina avloppsproblem snabbt och enkelt. Skonsam metod, Högtrycksspolning med Hetvatten. Boka snabbt online eller ring oss! Hög Kvalité.

Läs mer

RJ Spolservice's recensioner, läs & skriv gärna HÄR

" Tack för all hjälp idag Ni var helt underbara.Så proffsiga och så duktiga.Pia önskar vi lycka till med yrket med en sådan proffsig lärare som jag inte kommer ihåg namnet på.Paddan är nu på torra land.Räddade den från brunnen.Så tacksam. Kan varmt rekommendera er"

Anne-Christine Ljungqvist

" Mycket proffsigt utfört arbete, trevlig och kunnig personal. "

 

 

 

Patrick Strömsnes