Bilder på avloppsjobb i Göteborg - Rj Spolservice

Hos oss på RJ spolservice får du snabb hjälp med avlopp, vask & golvbrunn, och här hittar du bilder & filmer på utförda avloppsuppdrag till fast pris i Göteborg med omnejd. Följ oss gärna på Instagram

Akuta stopp i avloppet Göteborg 

Vid problem med avlopp är det viktigt att du kontaktar en behörig firma så fort som möjligt. Är läget inte så allvarligt kan du försöka avhjälpa problemet själv, se vår guide för mer information om vad du själv kan göra. Rj spolservice utför avloppsspolning av rörsystem använder vi enbart hetvatten och inga kemikalier som skadar vår miljö.

Läs mer

Spolbil Göteborg med omnejd

Spolbil för avloppsrensning i stor Göteborg.
Boka ett pålitligt Spolföretag | FAST PRIS | Professionell högtrycksspolning av era avloppsproblem! Kontakta Rj Spolservice vid stopp i avloppet eller för underhållsspolning avlopp.

Underhållsspolning i Göteborg

RJ Spolservice hjälper företag och privatpersoner med avloppsspolning, se våra erbjudanden. Vi löser dina avloppsproblem snabbt och enkelt. Skonsam metod, Högtrycksspolning med Hetvatten. Boka snabbt online eller ring oss! Hög Kvalité.

Läs mer

RJ Spolservice's recensioner, läs & skriv gärna HÄR

" Tack för all hjälp idag Ni var helt underbara.Så proffsiga och så duktiga.Pia önskar vi lycka till med yrket med en sådan proffsig lärare som jag inte kommer ihåg namnet på.Paddan är nu på torra land.Räddade den från brunnen.Så tacksam. Kan varmt rekommendera er"

Anne-Christine Ljungqvist

" Mycket proffsigt utfört arbete, trevlig och kunnig personal. "

 

 

 

Patrick Strömsnes

Kontakta oss idag!

Kundtjänst: 031- 56 50 05

Spolbil R-100: 0703 - 576 300

Spolbil K-100: 0703 - 576 397

Prisförfrågan: Länk

Adress

Besöksadress

Växthusvägen 5

435 33 Mölnlycke 

Vägbeskrivning till kontor

Org.nr. 5566226956

 

Postadress

Sandlidås 3

438 91 Landvetter

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Rj-spolservice AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Rj-spolservice.