TV-inspektion av avlopp Göteborg

Anlita oss om du vill göra en tv-inspektion av ditt avlopp och dina rör i fastigheten

Det finns en del olika situationer då det kan vara bra att anlita oss för en tv-inspektion i Göteborg. Några följer nedan:

Återkommande avloppsproblem. Det är, som redan konstaterats, en god idé att filma avloppet ifall det är drabbat av återkommande problem. En redig tv-titt gör så att man verkligen kan ta reda på var problemet sitter och förhoppningsvis åtgärda det en gång för alla.

 

Vad bör man tänka på inför en tv-titt av avloppet?

Det krävs mycket kunskap och rätt utrustning för att kunna utföra en rörinspektion på bästa sätt. Som alltid när man behöver anlita en professionell firma så är det bra att göra lite efterforskningar. Det finns många firmor som erbjuder rörinspektion i Göteborg, och det är inte alltid lätt att välja rätt. Ett bra tips är att ta reda på vad en firmas tidigare kunder har att säga om det utförda arbetet. På så vis får man tillgång till matnyttig förstahandsinformation som gör det betydligt lättare att välja rätt. Att vi som firma har många år i branschen samt många nöjda kunder bakom oss är ett tecken på vår kompetens inom rörinspektion, och vi kan garantera er om att era rör är i trygga händer hos oss. Så tveka inte att höra av dig när du behöver en rörinspektion i Göteborg. Vi löser det!

 

 

Andra vanliga avloppsproblem och lösningar för dessa avloppsproblem

Köksavloppet Golvbrunnen wc Lukt Fukt

Ring alltid vid akuta problem

Kontakta oss på RJ Spolservice, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. 

Tel: 031-56 50 05

MOB: 0703-576 300

Kontakta oss, svar inom 36 H

Kontakta oss idag!

Kundtjänst: 031- 56 50 05

Spolbil R-100: 0703 - 576 300

Spolbil K-100: 0703 - 576 397

Prisförfrågan: Länk

Adress

Besöksadress

Växthusvägen 5

435 33 Mölnlycke 

Vägbeskrivning till kontor

Org.nr. 5566226956

 

Postadress

Sandlidås 3

438 91 Landvetter

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Rj-spolservice AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Rj-spolservice.