Högtrycksspolning i Storgöteborg

Beställa Högtrycksspolning i Storgöteborg?

Högtrycksspolning av avlopp ger mycket bra resultat. RJ spolservice rengör avloppsrören från sediment, skräp och annat som kan täppa till röret för att minska risken för framtida avsloppsstopp.
Vi spolar både små och stora rör, vi har bra urval av munstycken och annan utrustning för att för att rengöra och öppna stopp i rör och ledningar. Det är inte ovanligt att vi går via golvbrunnen för att komma åt ordentligt.

 

Hetvattenspolning

Alla fastigheter drabbas av avloppsstopp för eller senare igen. Vi rengör avlopp genom högtrycksspolning med vanligt (het)vatten som håller en temperatur på 80 grader celcius. En slang med ett spolmunstycke förs ner i röret och spolar bort avlagringar och föremål i ledningen med hjälp högtrycksatt vatten. Vi rekommenderar att man spolar avloppet med högtryck var femte år i underhållssyfte för att minimera skador och onödiga kostnader.

 

Vända sig till en spolbil akut eller vid underhållsspolning

Det är billigare att välja underhållspolning, men en tråkig utgift kanske. Förr eller senare blir det stopp i avloppet, som vanligtvis uppstår när smuts och fett börjar sätta sig i rören som ständigt växer tills det blir problem som kan leda till översvämning med stora kostnader för dig. Att rensa avloppet med hjälp av högtryckstvätt är både miljövänligt, vänligt mot rören och vänligt för plånboken över tid.

 

Högtrycksspolning till fast pris

Många kunder är mycket pris- och kvalitetsmedvetna och vi måste vi alltid leverera rätt produkt/tjänst till rätt pris vilket naturligt medför mycket nöjda kunder. Sammantaget har vårt engagemang, kvalitetstänk och investeringar medfört fördelar för våra kunder både villaägare och ram-avtalskunder, så som bostadsrättsföreningar kan intyga detta. Fast pris vid stopp eller fast pris vid underhållsspolning med eller utan rot. 

 

Vi erbjuder möjlighet att lägesbestämma felet vid tv-titt med hjälp av sondning, för att underlätta åtgärd. Detta är en tilläggstjänst vid tv-titt av avloppet.

 

 

 

Tips vid vanliga avloppsproblem!

Köksavloppet Golvbrunnen wc Lukt Fukt

Ring alltid vid akuta problem

Kontakta oss på RJ Spolservice, så hjälper vi dig så snabbt vi kan. 

Tel: 031-56 50 05

MOB: 0703-576 300

Kontakta oss, svar inom 36 H