Spolbil Partille - Jour med fast pris - snabb hjälp!

031 - 56 50 05

Spolbil Partille, jour & förebyggande - Fast pris dygnet runt när olyckan är framme i ditt avlopp eller brunn - Beställ spolbil av RJ Spolservice idag

När spolade du dina avloppsrör senast? Vi på Rj Spolservice har lång erfarenhet av avlopp och brunn, och hjälper gärna till i vardagen. Det går att undvika obehagliga problem, så oroa dig inte – vi finns här för att hjälpa dig! Med vår specialiserade spolbil och spolutrustning säkerställer vi att dina avloppssystem förblir i toppskick. Vi tar bort fett, smuts, hår och andra potentiella blockeringsämnen innan de blir ett problem. Genom att agera i förebyggande syfte undviker du avloppsstopp och potentiella skador.

Spolbil i Partille 24/7 - vi finns för dig!

Samtliga av våra spolbilar är utrustade med nödvändiga verktyg och material för att adressera akuta problem vid alla tidpunkter dygnet runt. Vi är försäkrade och har genomgått omfattande utbildning inom våra specialområden. Vår specialitet ligger i brunn-jour för akuta rörproblem i Askim, exempelvis luktproblem eller stopp i avlopp. Vi är tillgängliga för att lösa dessa problem oavsett om det är dag, helg eller sent på kvällen.

 

Välj alltid Rj Spolservice 

- Snabbt och prisvärt
- Nöjda kunder
- Effektiv lösning för alla sorters stopp i avlopp
- Jour dygnet runt
- Vi arbetar i Partille med omnejd

Lämna gärna ett omdöme eller läs tidigare recensioner

" Tack för all hjälp idag Ni var helt underbara.Så proffsiga och så duktiga.Pia önskar vi lycka till med yrket med en sådan proffsig lärare som jag inte kommer ihåg namnet på.Paddan är nu på torra land.Räddade den från brunnen.Så tacksam. Kan varmt rekommendera er "

Anne-Christine Ljungqvist

" Mycket proffsigt utfört arbete, trevlig och kunnig personal. "

Patrick Strömsnes

 

 

 

 

Såhär gör du för att beställa en spolbil i Partille! 

Ring 031 - 56 50 05 för att beställa spolbil för akut spolning eller underhållspolning, uppge mobilnr, adress med problem och en kort beskrivning kring uppdrag. Hjälp strax påväg!